Webshop Keurmerk

Over Antiekbeslag

Over de site Antiekbeslag.nl

tochtklep

Antiekbeslag

Op de site Antiekbeslag.nl kunt u een groot assortiment aan antiekbeslag vinden voor de restauratie van uw antieke of klassieke meubel. Voor het opknappen van uw klassieke meubel of voor een complete restauratie van een antiek meubel. Wij kopen alleen kwalitietsbeslag in waar u eisen aan mag stellen en leveren dit voor prijzen die u bij een internetwinkel verwacht. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden dan ook bijna altijd de werkdag na ontvangst van betaling afgeleverd. Bij een iDEAL betaling voor 15:00 uur is dit meestal al de werkdag erna.

Alle producten worden standaard geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen (tenzij anders vermeld).

We zijn een jong bedrijf, maar met veel kennis binnen de meubel- en interieurmarkt. We zijn ook constant op zoek naar de trends, ontwikkelingen en "nieuwe" oude modellen voor onze Online winkel. Op dit moment staan ook nog niet het complete aanbod op de site en zijn nog niet alle productgroepen toegevoegd. In de komende maanden zal de site verder aangevuld worden, echter zal hij nooit compleet zijn door het constant zoeken en toevoegen van nieuwe modellen.

Indien u vragen heeft over ons of over de site, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina (bereikbaar via deze link).Ons assortiment bestaat uit de volgende soorten producten:

Copyright © 2020    Antiekbeslag.nl is onderdeel van Interieurbeslag.nl.